Connectiviteit

24/7 online via de carrier van uw keuze. Niet alleen veilige housing, maar ook goede connectiviteit is van essentieel belang voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering.

Marcel Dee

Kan ik u helpen?

Marcel Dee Accountmanager

Connectiviteit volgens Dataplace

Dataplace voert een carrier neutraal beleid; u als klant heeft daardoor een grote keuzevrijheid in de afname van netwerk- en connectiviteitsdiensten bij de diverse carriers die hun diensten aanbieden vanuit Dataplace. Hierdoor geniet u dan ook van een breed aanbod aan diensten op het gebied van connectiviteit.

24/7 verbonden

De bij Dataplace aanwezige carriers bieden snelle one-stop verbindingen naar Internet Exchanges en Cloudplatformen. Zo is een verbinding naar bijvoorbeeld Microsoft Azure, Google, de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX) of de Neutral Interconnect Exchange (NL-IX) een veelgevraagde add-on. Een verbinding met de Internet Exchanges alleen is echter niet voldoende om 24/7 uw connectiviteit wereldwijd te waarborgen. Daarom zijn er diverse carriers aanwezig die diensten zoals IP Transit, Multi-home IP, MPLS transport, Remote Peering, IP VPN, Metro VPN, en IP verkeer leveren. Met dit aanbod bent u verzekerd van goede connectiviteit naar en van het internet, wereldwijd.

Benieuwd welke providers hun diensten aanbieden bij Dataplace? Op de carrierlijst treft u alle carriers aan bij wie u diensten af kunt nemen. Staat de carrier waar uw voorkeur naar uitgaat hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hulp nodig bij uw connectiviteitsvraagstuk?

Wij ontzorgen u graag in het gehele connectiviteitsvraagstuk. De bij Dataplace aanwezige specialisten hebben een gedegen achtergrond in het vakgebied en nemen u uw zoektocht naar goede en geschikte connectiviteit graag uit handen. Ze analyseren de behoefte van uw onderneming en komen in samenwerking met de carriers met een passend aanbod. Natuurlijk heeft u als klant de volledige vrijheid om zaken te doen met de carriers die het beste bij u en uw onderneming passen.

Carriers in beeld

Dataplace bouwt continu door aan het aanbod van aanwezige carriers die hun diensten aan u aanbieden. De carriers die op dit moment binnen ons datacenter connectiviteitsdiensten leveren, zijn terug te vinden in onderstaand overzicht. Benieuwd wat deze carriers voor u kunnen betekenen? U kunt informatie inwinnen bij de verschillende aanbieders via de genoemde contactgegevens. Heeft u behoefte aan neutraal advies of hulp bij het tot stand brengen van een samenwerking? Wij bemiddelen graag.

Deze carriers bieden hun dienstverlening aan bij Dataplace